Vés al contingut

El 29 de setembre, vaga general! Per un altre model econòmic i social! Per la sobirania!

Agost 13, 2010

1. Perquè les mesures que adopten empobreixen les classes populars, i, a més, ens diuen que ens hi hem d’anar acostumant perquè no hi ha una altra sortida!

2. Perquè retallar la despesa pública dificulta la sortida de la crisi, afebleix el consum i augmenta les possibilitats d’enviar a l’atur més treballadors i treballadores!

3. Perquè no han adoptat cap mesura per reduir l’atur, i en canvi proposen rebaixar el cost de l’acomiadament i que una part es pagui amb els nostres diners!

4. Perquè congelen les pensions de les persones jubilades i tornen a amenaçar a endarrerir l’edat de jubilació als 67 anys!

5. Perquè ens volen reduir el poder adquisitiu dels salaris amb congelacions i retallades com en el cas dels treballadors i treballadores dels sectors públics, mentre no s’atreveixen a fixar límits a les astronòmiques retribucions dels directius de bancs i entitats financeres!

6. Perquè volen convertir en negoci els nostres drets fonamentals com l’educació i la sanitat amb el desviament de recursos de l’escola pública cap a la privada i per la via del copagament!

7. Perquè volen endarrerir (encara més) l’aplicació de la Llei de la dependència i limitar les prestacions d’atur!

8. Perquè ens apugen els impostos als treballadors i treballadores, mentre als bancs i mercats financers no els fan pagar cap cost per la crisi que han provocat!

9. Perquè l’única fórmula que proposen per fomentar l’ocupació juvenil és facilitar els contractes temporals i precaris i donar més poder a les ETT!

10. Perquè totes les mesures les han adoptat unilateralment, sense tenir en compte l’opinió de les organitzacions sindicals i socials. No volem acabar pagant sempre els mateixos! Els costos per sortir de la crisi els han de pagar els que l’han provocat!

L’espoli fiscal i l’opressió nacional ens neguen les competències i els recursos necessaris per poder fer front a la crisi -com ha demostrat la darrera sentència del TC espanyol. Davant d’aquesta situació és ben clara la necessitat d’assolir la plena sobirania per poder avançar en benestar, igualtat i justícia social al nostre país!

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: