Vés al contingut

La Intersindical-CSC entra a registre la convocatòria de vaga general

Setembre 7, 2010
tags:

Avui, 7 de setembre, la Intersindical-CSC ha entrat al registre de la Conselleria de Treball de al Generalitat la convocatòria de vaga general que es realitzarà el dimecres 29 de setembre.

Aquesta convocatòria és per tot l’àmbit territorial de Catalunya, afectant tots els treballadors i les treballadores assalariats/des, funcionaris públics, personal estatutari i d’altre personal administratiu de tots els sectors productius i de serveis per al proper 29 de setembre de 2010 en tota la seva durada.

Des de la Intersindical-CSC, fem una crida a tot el conjunt de treballadors i treballadores, persones aturades, pensionistes i al conjunt de la ciutadania a mobilitzar-nos en contra de l’actual política de retallades laborals, socials i nacionals. Una política que està castigant els sectors socials més desfavorits de la societat mentre no s’ha posat en marxa cap mesura en contra dels que ens han portat a aquesta crisi econòmica i se n’estan beneficiant d’aquesta i dels anteriors temps de bonança.

La Intersindical-CSC estem treballant amb la resta d’organitzacions sindicals, moviments socials o cívics per impulsar una gran mobilització que obligui a rectificar totes aquestes polítiques que retallen el ja escarransit Estat del benestar actual.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: