Vés al contingut

Xerrades, actes i assemblees per preparar la vaga general i les mobilitzacions del 29 de setembre

Setembre 23, 2010

La Intersindical-CSC, com a sindicat convocant de la vaga general del 29 de setembre, ultima els preparatius d’aquesta i realitza cada dia a actes per garantir el seu èxit, així com el de les mobilitzacions de protesta que hi ha organitzades aquell dia.

De moment, ja es coneixen les convocatòries de les manifestacions que acompanyaran la jornada reivindicativa. La principal marxa es realitzarà a Barcelona, a les 18h, i sortirà de la intersecció de passeig de Gràcia amb avinguda Diagonal. La Intersindical-CSC cita l’afiliació i a tota aquella gent que vulgui participar en el bloc sobiranista, a les 16h, a la seva seu (c. de Villarroel, 45, entresòl), per tal de recollir el material.

Igualment, també s’han organitzat manifestacions i concentracions unitàries als següents municipis:

Tarragona: 18.00, a la plaça de la Font
Girona: 18.00, a la Plana de la Copa (passeig de la Devesa)
Lleida: 18.00, al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (al carrer de Jaume II, 67, al Campus de Cappont)
Tàrrega: 12.00, a la plaça del Carme (el Pati)
Tortosa: 12.00, a la plaça del Mercat

De la mateixa manera, la Intersindical-CSC i les seves federacions i Espai Jove estan participant aquests dies a nombroses xerrades i actes informatius per difondre els detalls de la reforma laboral i totes les retallades de drets que estem patint i així promocionar la vaga general que ha de servir per posar fi a aquesta sagnia. En concret, el sindicalisme nacional i de classe ha organitzat nombroses assemblees de treballadors/es a empreses de diversos sectors i ha recorregut i recorrerà casals i locals d’El Clot, l’Eixample, la Universitat de Barcelona, Lleida, Vilafranca del Penedès, L’Hospitalet, Molins de Rei, Terrassa, Vilassar de Dalt…

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: